Proč je kráva v Indii posvátná? Jak chutná hadí maso ve Vietnamu? Ochutnali by jste v Číne ptačí sliny, nebo červavý sýr na Sardínii? Milan Václavík povypráví o rozdílných kulturně-gastronomických zvycích, se kterými se setkal na cestách po Asii a Africe. Cestujte, ochutnávejte a přivoňte si k netradičním jídlům. V rámci přednášky bude ochutnávka sušených červů, velké lahůdky v Africe!
Extrémní a exotické kuchyně ve světě - Milan Václavík
Extrémní a exotické kuchyně ve světě - Milan Václavík
Akce se konala v Hanáckém statku
Další články
- 14.6.2022 - Za vysvědčení do ZOO
- 26.5.2022 - Toulky vyškovskou přírodou – Stanislav Mrázek
- 26.5.2022 - Noc v DinoParku
- 21.4.2022 - Poznáváme souhvězdí
- 21.4.2022 - Hrajeme si na vědce
- 17.3.2022 - Tvoříme planety
- 17.3.2022 - Dopoledne na hvězdárně: O historii Marchanic
- 17.3.2022 - Ufounek cestuje po sluneční soustavě